Τάκης Καραγκούνιας

Ένας νέος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια ενός αγώνας και ο Τάκης Καραγκούνιας “τρελάθηκε” καθώς παρερμήνευσε μια ατάκα που ακούστηκε από τον πάγκο της Μπλε ομάδας και έγινε χαμός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, ο 49χρονος παίκτης των Κόκκινων, θα γίνει έξαλλος κατά τη διάρκεια του αγώνα που θα έχει με τον Νίκο Μπάρτζη διότι θα ακούσει από τον Νικόλα Αγόρου να λέει “Τελείωσε τον, τον γέρο”. Όμως, πρόκειται για παρεξήγηση διότι ο Αγόρου φωνάζει στον Μπάρτζη “Τελείωσε το” και όχι αυτό που νόμιζε ότι άκουσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Αφού τελειώσει ο αγώνας, ο Τάκης πηγαίνει στον πάγκο των Μπλε, και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, σπρώχνει δυνατά τον Ηλία Μπογδάνο επειδή είχε ένταση και ο παίκτης σηκώθηκε να του ζητήσει τον λόγο.

Ο Καραγκούνιας είπε στον Νικόλα Αγόρου “Εμείς θα τα πούμε στην Ελλάδα” και φάνηκε σαν να τον απειλεί! Ωστόσο, τα “πνεύματα” ηρέμησαν μετά από όσα έγιναν και πλέον όλα είναι καλά στις καλύβες.

Ο μισθοφόρος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργεί με πολλή ένταση και τον έχουμε δει να έχει διαφόρων ειδών εκρήξεις, γιατί θέλει να κερδίζει και να τον βλέπει η οικογένεια του δυνατό.

Σε τις δύσκολες καταστάσεις, όλοι μπορεί να “σπάσουν”.

Τσέκαρε και αυτά: