TikTok

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείς να βρεις τα πάντα! Από συμβουλές υγείας μέχρι την πιο τρελή θεωρία συνωμοσίας. Και ο κόσμος επιλέγει να φέρει στο προσκήνιο διάφορα trends τα οποία μπορεί να κάνουν κακό στην υγεία μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί ένα νέο trend το οποίο ονομάζεται “WaterTok” και ο κόσμος επιλέγει να ρίξει πολλά σιρόπια και σκόνες στο νερό του έτσι ώστε να γίνει πιο γευστικό.

Το hashtag έχει αρχίσει να “μεγαλώνει” ακραία και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να πίνουν νερό το οποίο έχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρη. Κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου καλό.

@caliwonderland Hi besties! Let’s make a new flavored water of the day – 🐻 White Gummy Bear Water 🐻and if you’re wondering if it tastes just as delish as it sounds, it DOES! 😍 Using a sunkist pineapple 🍍 drink packet and @skinnymixes hibiscus passionfruit skinny syrup 🌺 let me know if you try it! you can use my code “CALIWONDER10” for 10% off your first order! #watertok #watertiktok #waterrecipes #wateroftheday #skinnymixes #skinnysyrup #skinnysyrups #skinnysyruprecipe #jordansskinnnysyrup #mermaidsyrup #unicornsyrup #hydrationstation #waterintakegoals #stanleytumbler #stanleycollection #starbuckstumbler #starbuckscollection ♬ What It Is – Solo Version – Doechii

Δεν είναι λίγο οι γιατροί – όπως οι οδοντίατροι – που κάνουν λόγο για ένα επικίνδυνο trend το οποίο μπορεί να προκαλέσει θέματα στην υγεία ενός ανθρώπου. Η συγκεκριμένη πρακτική θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο σμάλτο των δοντιών και να ενισχύει την τερηδόνα ενώ μπορεί να αυξήσει το βάρος κάποιου χωρίς να το καταλάβει.

Τα σιρόπια και οι σκόνες που χρησιμοποιούνται από τους influencers του TikTok μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και μικροπροβλήματα στο έντερο σύμφωνα με τους ειδικούς και δεν πρέπει να γίνεται συστηματική χρήση.

Τσέκαρε και αυτά: