Τάκης Καραγκούνιας

O Τάκης Καραγκούνιας θα δείξει για μια ακόμη φορά την οξύθυμη πλευρά του καθώς θα τον δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή 14/5, να τα βάζει με τον Μάριο Πριάμο και θα φουντώσει μια νέα κόντρα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, ακούμε τον μισθοφόρο της Κόκκινης ομάδας να φωνάζει στον Μάριο Πρίαμο και ο Κύπριος παίκτης προσπαθεί να καταλάβει γιατί του φωνάζει ο αντίπαλος του. Τα πράγματα “φουντώνουν” όταν ο Καραγκούνιας του φωνάζει λέγοντας “γιατί προσβάλλεις” και όταν τον ακουμπά ο Μάριος παθαίνει μια απίστευτη “έκρηξη”.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι σε έξαλλη κατάσταση και ελπίζουμε να μη δούμε κάποιον ποιο έντονη τσακωμό που θα φέρει πολλές εντάσεις!

Σε άλλα νέα, οι παίκτες θα κληθούν να λάβουν μέρος σε ένα ατομικό παιχνίδι το οποίο θα έχει ένα τεράστιο έπαθλο το οποίο δε θα είναι άλλο, από ένα αυτοκίνητο! Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers το όχημα αναμένεται να κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και θα υπάρξουν αντιδράσεις καθώς άλλος φέρεται να είναι ο πραγματικός νικητής!

Έχουμε πολλά να δούμε στο νέο επεισόδιο, και μην ξεχνάς πως θα μεταδοθεί στις 22:10 λόγω δελτίου!

Tσέκαρε και αυτά: