Eurovision 2023

Για χάρη της Eurovision 2023, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες οι οποίοι δημιούργησαν ιδιαίτερα τραγούδια με σκοπό να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Δυο χώρες, όμως, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις λίγο παραπάνω από τις άλλες και ήταν η Σουηδία και η Φινλανδία.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Loreen με το τραγούδι “Tattoo” και ο Käärijä με το “Cha Cha Cha”, είναι οι δυο καλλιτέχνες οι οποίοι κονταροχτυπήθηκαν στην ψηφοφορία και η καλλιτέχνις από τη Σουηδία κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο.

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ είχε καταφέρει με το βιολί του και το τραγούδι “Fairytale” να πάρει την πρώτη θέση στη Eurovision 2009 για τη Νορβηγία και από τότε είναι ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε κάθε χρόνο να “ξεφυτρώνει” σε κάποιο βίντεο ή σε κάποια σκηνή για να μαγέψει τον κόσμο με τους ήχους του βιολιού του.

Με αφορμή τη Eurovision 2023 ο γνωστός καλλιτέχνης, διασκευάζει τα δυο κομμάτια που θεωρούνται φαβορί, με το βιολί του και στο TikTok έγινε ένα μικρός πανικούλης.

@alexrybakofficial It’s still winter in Norway, but I finally found a #eurovision song that I can play Fairytale to! 🤩 Thank you @Mae Muller and good luck!💃🏻 #iwroteasong #fairytale#alexanderrybak ♬ I Wrote A Song – Mae Muller

@alexrybakofficial Cha Cha ChaaAAH!😍 Finland and @Käärijä bringing the FUN back to Eurovision 🥇💐💚 Who is your favorite this year? #chachacha #käärijä #eurovision#alexanderrybak #fairytale #violin ♬ original sound – Alexander Rybak

O καλλιτέχνης περνά με το βιολί του τις μελωδίες των δυο κομμάτων και έχει πολύ ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: