Τάκης Καραγκούνιας

O Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να ξυπνήσει το “αγρίμι” που λέγεται Τριαντάφυλλος και δε γλίτωσε από τα πυρά του γνωστού καλλιτέχνη ο οποίος τοποθετείται πολύ συχνά μέσω των social media για όλα όσα βλέπει και ακούει σχετικά με το Survivor.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής έστρεψε τα βέλη του κατά του παίκτη που εμφανίζεται στο Αll Star καθώς τον άκουσε να εκθειάζει τον Γιώργο Κόρομι και θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο κάποια πράγματα τα οποία ίσως να γνώριζαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σε story του στο Instagram έγραψε τα εξής:

“Στις 24/1/2023 ήμουν εκεί γιατί στο υποσθέχηκα, Τάκη. Αλλά δεν είχα πει θα σε στηρίξω. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε πάει στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα λέγαμε επί ώρες. Μου είπες πει πως έναν που δεν θες ούτε να βλέπεις είναι ο οδοντογλυφίδας για αυτά που έκανε το ’21. Στο τελευταίο επεισόδιο λες ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ε, από τις 14 Φεβρουαρίου τέλος. Τελικά, Άρη Σοϊλέδη, έχεις 100% δίκιο και ζητάω ταπεινά συγνώμη”.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε κατηγορηθεί από τον Άρη Σοϊλέδη πως λέει ψέματα και φαίνεται πως τον στηρίζει πολύ ο Τριατάφυλλος πλέον και αφήνει τον μισθοφόρο στην άκρη.

Τσέκαρε και αυτά: