Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να μπει στο Survivor έδειξε πως είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, αρκετά δυναμικός που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος.

Μέσα στην ομάδα των Διασήμων, πολλές φορές ο Τάκης Καραγκούνιας έχει έρθει σε ρήξη με τους συμπαίκτες του, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια μαζί τους.

Και μπορεί να είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας που είναι και πολύ επιτυχημένος και στον στίβο μάχης, αλλά έχει και την ευαίσθητή του πλευρά, την οποία μέχρι τώρα την είδαμε μόλις αντίκρισε το πρόσωπο της κόρης του στο έπαθλο επικοινωνίας.

Και αυτό δεν είναι μόνο το τρυφερό πάθος αυτού του σκληροτράχηλου άντρα. Η μεγάλη του αδυναμία είναι τα σκυλιά και δεν σταματάει να το δείχνει, αλλά και να φωτογραφίζεται με αυτά κυρίως στο Instagram του.

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας λοιπόν είναι λάτρης των σκύλων και πολλές φορές δίνει όλη την ενέργειά του και στα αδέσποτα ζωάκια που έχουν ανάγκη.

Αλλά πέρα από τα σκυλιά στα οποία έχει αδυναμία ο παίκτης του Survivor, o Τάκης έχει γενικά αδυναμία στα ζώα και όπως πολλές φορές έχει πει μέσα στο Survivor, ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται το περιβάλλον στο οποίο ζει.