Τάσεις

Μια από τις μεγάλες τάσεις της φετινής Άνοιξης είναι η μακριά denim φούστα! Και αν έχει σκίσιμο στο κέντρο της το οποίο δείχνει το σώμα σου μέχρι τα γόνατα, ακόμη καλύτερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To denim είναι ένα υλικό το οποίο κυριαρχεί στο χώρο του ρουχισμού από τον 17ο αιώνα και ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία στη Γαλλία, από ανθρώπους οι οποίοι ύφαιναν και στην Αμερική ξεκίνησε να γίνεται γνωστό κατά τη δεκαετία του 19ου αιώνα όταν ο μόδιστρος, Τζέικομπ Ντέιβις δημιούργησε το πρώτο παντελόνι και συνεργάστηκε με τη Levi’s για να αυξήσει την παραγωγή.

Από τότε έχουν δημιουργηθεί πολλά ρούχα από το συγκεκριμένο υλικό και πλέον μπορούμε να βρούμε ακόμη και καναπέδες που διαθέτουν τη συγκεκριμένη επένδυση. Όμως, το θέμα μας είναι η denim φούστα!

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να φορέσουν τη φούστα τους, ενώ βρίσκονται στο γραφείο, υπάρχουν δυο τρόποι οι οποίοι είναι σούπερ και μπορείς να τους δοκιμάσεις!

#1.Δοκίμασε τη φούστα σου με ένα χρωματιστό blazer και ένα λευκό φανελάκι! Φόρεσε τα αγαπημένα σου sneakers (αν επιτρέπεται στη δουλειά) ή ένα ζευγάρι γόβες στο χρώμα του blazer! Μην ξεχάσεις να εμπλουτίσεις το styling με κάποια αξεσουάρ όπως μακριές αλυσίδες και δαχτυλίδια!

#2.Μια από τις τάσεις που μπορείς να συνδυάσεις με τη φούστα σου, είναι οι καουμπόικες μπότες! Φόρεσε ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα trench coat στο αγαπημένο σου χρώμα! Δοκίμασε τις μπότες σου και εννοείται, θα βάλεις ένα ζευγάρι κρίκους στο μέταλλο της επιλογής σου!

 

Τσέκαρε και αυτά: