Ρόμπι Γουίλιαμς

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως δεν υπάρχει το “σεξ μετά το γάμο” και φάνηκε να παραδέχεται πως προτιμά να τρώει ένα μανταρίνι όταν η σύζυγος του, του αναφέρει πώς κάποια στιγμή πρέπει να συνευρεθούν ερωτικά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O γνωστός καλλιτέχνης παραδέχτηκε πως πλέον δεν κάνει συχνά “τσαχπινιές” με τη σύζυγο του Άιντα Φίελντ, σύμφωνα με τη “Sun” και αποκάλυψε πως με τη πάροδο των χρόνων δεν έχουν πολύ συχνές σεξουαλικές επαφές.

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That, ανέφερε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης πως όταν έπαιρνε τεστοστερόνη για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, είχε μια εκπληκτική σεξουαλική ζωή με τη σύζυγο του και έκαναν διαρκώς έρωτα ο οποίος ήταν εκπληκτικός. Αλλά αναγκάστηκε να τη διακόψει διότι υπήρχαν θέματα με την εμφάνιση του και δεν του έκανε τόσο καλό.

Όσο μεγάλωνε, η λίμπιντο έπεσε και το σεξ κάπως… κόπηκε! Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του και δεν έχει ούτε εκείνη πρόβλημα, καθώς είναι στην ίδια σελίδα με εκείνον.

“Το “no sex” σε ένα γάμο είναι πρόβλημα μόνο όταν το ζευγάρι δεν είναι στην ίδια σελίδα. Αν ο ένας το θέλει και ο άλλος όχι, τότε υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες”, είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε στη συνέντευξη του πως του λείπει η περίοδος που έκανε πολύ σεξ με τη σύζυγο του και αναφέρει πως υπάρχουν φορές που η σύζυγος του, του προτείνει να έρθουν κοντά και εκείνος δε δίνει ιδιαίτερη σημασία και τρώει… μανταρίνια!

Η σύζυγος του συμφώνησε πως η αγάπη και η οικειότητα είναι πολύ πιο σημαντικά πράγματα και πλέον τους αρέσει να φιλιούνται και να κάθονται αγκαλιά στον καναπέ!

Τσέκαρε και αυτά: