Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023 :Το νέο έτος έχουμε σκοπό να κάνουμε πολλά trips σε μέρη τα οποία δεν έχουμε επισκεφτεί και ήδη τσεκάρουμε τους προορισμούς που θέλουμε να κάνουμε εμφάνιση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλοί προορισμοί οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι αλλά στην αρχή του έτους θέλουμε να βρεθούμε σε δυο χώρες που δεν έχουν καμία σχέση απολύτως μεταξύ τους!

Ταξίδια 2023 – Ποιοι είναι οι δυο προορισμοί που θεωρούνται κορυφαίοι για το 2023

#1. Σκωτία 

Μια χώρα καταπράσινη με μέρη τα οποία μόνο στις ταινίες θα φανταζόσουν ότι υπάρχουν! “Αδερφάκι” της Ιρλανδίας, η Σκωτία διαθέτει πανέμορφες πόλεις οι οποίες είναι ιδανικές για ατελείωτο περπάτημα. Εντυπωσιακά κτίρια παλιού τύπου, βόλτες με το τρένο και διασκέδαση σε παμπς, ωραίος κόσμος και πολύ όμορφα τοπία.

#2.Ιαπωνία 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laguna Yoshino (@lagunayoshino)

Η χώρα που όλοι θέλουν να βρεθούν κάποια στιγμή! Πρόκειται για έναν προορισμό ο οποίος έχει τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να εγκαταλείψεις και ίσως να μη θελήσεις να φύγεις ποτέ από εκεί! Η Ιαπωνία είναι πολύ “μπροστά” σε σχέση με άλλες πόλεις και η τεχνολογία που θα συναντήσει κανείς εκεί είναι εξωπραγματική! Μάλιστα, μια ιδανική εποχή για Πάπας είναι όταν ανθίζουν οι κερασιές καθώς είναι ένα ροζ υπερθέαμα το οποίο λατρεύουν πολλοί.

Τσέκαρε και αυτά:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη : Τα εμβόλια για το All Star

Πρωτοχρονιά 2023 : Το μενού του “St’ Astra” restaurant!