Ταύρος Οκτώβριος

Ταύρος Οκτώβριος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα βιώσετε κάποια δύσκολα γεγονότα αλλά όλα αυτά θα δείτε πως θα σας ανταμείψουν στο τέλος του μήνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Ταύρος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μπροστά τους μία περίοδο με πολλές προοπτικές, αν και στα μισά του μήνα θα ταλαιπωρηθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προς το τέλος του μήνα όμως θα έρθουν οι επιτυχίες που περιμένατε και θα ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη θα σας επηρεάσει προς τα τέλη του μήνα, η οποία θα σας ταράξει ψυχολογικά, αλλά συγχρόνως θα υπάρξει και μία επιτυχία που περιμένατε εδώ και καιρό! Δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα θα έρθει και μία σχέση που θα σας συναρπάσει.

Ο Ταύρος Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει ένα εκπληκτικό διάστημα, με άνοδο οικονομική, εξελίξεις στα αισθηματικά, αλλά και δυνατότητα για ταξίδια.

Είναι μία περίοδος που θα κουραστείτε και δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, αλλά η συνέχεια θα είναι όμορφη. Δεν αποκλείονται και πισώπλατα χτυπήματα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που δεν πρόκειται να σας επηρεάσει σημαντικά, αλλά σίγουρα θα σας στεναχωρήσει.

Ο Ταύρος Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία περίοδος όπου θα ευνοείστε για νέες σχέσεις, αλλά η Σεληνιακή έκλειψη θα σας φέρει εμπόδια κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Ωστόσο, μία νέα σχέση θα σας αλλάξει τα μυαλά! Φαίνεται πως θα αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις και απογοητεύσεις από θέματα των εργασιακών σας ή και κάποιες καθυστερήσεις. Τα πράγματα όμως λύνονται από τις 25 Οκτωβρίου και μετά όπου θα ανακτήσετε ξανά τον έλεγχο.

Τσέκαρε και αυτό:

TikTok: Ο περιορισμός που θα λάβουν οι χρήστες κάτω των 18 ετών

Σοφία Ρίτσι: Το μυστικό για το τέλειο Slicked-Back Bun