Ταύρος Σεπτέμβριος

Ταύρος Σεπτέμβριος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα έχετε πλέον μπροστά σας ένα μήνα γεμάτο εκπλήξεις, έντονες διεργασίες και μεγάλα γεγονότα.

Ο Ταύρος Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βιώσει κάποια δυσάρεστα γεγονότα με δικά σας πρόσωπα από τα οποία θα αποστασιοποιηθείτε και αυτό θα σας στεναχωρήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πέρα από αυτό όμως από τα μισά του μήνα θα νιώσετε μία ψυχική ανάταση και θα έρθουν επαγγελματικά γεγονότα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σας. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες αναμένεται να σας αναστατώσουν ευχάριστα, ενώ για κάποιους από εσάς ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις.

Θα έχετε αυτό το μήνα σοβαρές και σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα εξουσίας και θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχατε τον έλεγχό τους.

Ο Ταύρος Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσει τρομερά τυχερός, αφού από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχετε θετικές οικονομικές εξελίξεις, ενώ και δεν αποκλείονται και ερωτικές γνωριμίες που θα σας αλλάξουν κατά πολύ την κοσμοθεωρία.

Έχετε εχθρούς που σας επιβουλεύονται αλλά να ξέρετε πως θα τα καταφέρετε στο τέλος και θα βάλετε τη ζωή σας σε μία τάξη. Θα έρθουν και επαγγελματικές επιτυχίες αρκεί να ανοίξετε τους οριζοντές σας και να αφήσετε το ρεύμα να σας παρασύρει ακόμα κι αν φοβάστε.

Βάζετε επιτέλους ένα τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν σας ικανοποιούσαν!

Ο Ταύρος Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να βιώσει έναν μεταμορφωτικό μήνα ειδικά κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπου δεν αποκλείεται να έχετε και μια ξαφνική ερωτική σχέση.

Ενώ αυτός ο μήνας είναι ένα διάστημα οικονομικής ανέλιξης να ξέρετε πως πρέπει να προσέχετε πιθανά οικονομικά προβλήματα. Θα βρείτε όμως τη δύναμη να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχετε ένα δύσκολο διάστημα ειδικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που δεν αποκλείεται να έχετε καυγάδες και εντάσεις, αλλά η κατάληξη θα είναι εκείνη που εσείς θα επιλέξετε. Εάν δείξετε ψυχραιμία όλα θα κυλήσουν σχεδόν αναίμακτα ή διαφορετικά να είστε έτοιμοι για μεγάλη ένταση.

Τσέκαρε κι αυτό: