Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος : Στις δώδεκα το μεσημέρι της Δευτέρας 16/1 θα τελεστεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στη μητρόπολη Αθηνών και κάποια δρόμοι θα είναι κλειστοί στο κέντρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Με ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ, αναφέρει πώς θα κλείσουν συγκεκριμένοι δρόμοι στο κέντρο  με σκοπό την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων λόγω της νεκρώσιμης ακολουθίας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία θα ψαλεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες του κέντρου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής:

Αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 06:00’ έως 14:00’ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

  • Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της,
  • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού,
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς.

Επιπλέον, από σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 22:00’ έως αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00’, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

Στην κηδεία του τέως βασιλιά αναμένεται να παραστούν μέλη όλων των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και τα μέτρα ασφαλείας είναι ήδη πολύ αυστηρά.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών στις 10/1.

Τσέκαρε και αυτά: