Θρησκείες

H νεολαία της Βρετανίας φέρεται πως αφήνει πίσω της, θρησκείες που αφορούν στο καλό της ανθρωπότητας και στο γενικότερο “φως” και στρέφονται προς το σκοτάδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την κυριακάτικη Τelegraph, η δημοφιλία του σατανισμού έχει αρχίσει να ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια αλλά δεν περιμένει κανείς να δει πεντάλφα ζωγραφισμένα στους δρόμους του Λονδίνου, όπως αναφέρει με το παγκόσμιο τάγμα του σατανισμού.

Ο Τσάπλαν Λέοπολντ,32 ετών, ο οποίος είναι ένα από τα βασικά στελέχη του τάγματος, ανέφερε πως υπάρχει μια αύξηση του 200% στις εγγραφές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι νέοι φέρεται πως στρέφονται προς τον σατανισμός διότι θεωρούν τον Χριστιανισμό “δογματικό” και “ξεπερασμένο” σύμφωνα με το στέλεχος. “Δε θα καταλάβαινες έναν σαταναιστή αν τον έβλεπες στο δρόμο”, είπε στο μέσο.

Οι Χριστιανοί έχουν λιγοστεύσει στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το στέλεχος δεν αντέχουν άλλο το δογματισμό.

“Οι νέοι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι μέλη μιας δογματικής θρησκείας και προτιμούν να προσδιορίζονται για τα δικά τους πιστεύω. Και ο σατανισμός τους το προσφέρει αυτό”.

Σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία υπήρξε αύξηση της τάξεως του 167% στο σατανιστές το έτος 2011 και 2012 και συνεχίζεται ακόμη και τη φετινή χρονιά.

Tσέκαρε και αυτά: