Tesla

To Cybertruck της Tesla είναι ένα όχημα το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “εξωγήινο” λόγω της ιδιομορφίας του και έχει χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να το κάνουν να ξεχωρίσει σε σχέση με άλλα φορτηγά της κατηγορίας του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To όχημα διαθέτει έναν πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φέρει την ηλεκτροκίνηση σε άλλα επίπεδα. Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο που έχει λατρέψει ο Έλον Μασκ αλλά αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως η οικονομική εκδοχή του θα ξεκινά από τα 39.000 δολάρια.

Η Tesla έχει καθυστερήσει την παραγωγή του αυτοκινήτου, όμως ο ιδρυτής της εταιρείας υποσχέθηκε πως θα κυκλοφορήσει το 2023. Και έκανε την πρώτη του βόλτα του με αυτό!

Ο Έλον Μασκ ανάρτησε μια φωτογραφία του νέου φορτηγού που λανσάρει στο Twitter και ο κόσμος εντυπωσιάστηκε για μια ακόμη φορά με τον σχεδιασμό του.

Ο Έλον Μασκ είχε αναφέρει στο παρελθόν πως θέλει να δημιουργήσει ένα φορτηγό το οποίο θα κινείται ηλεκτρικά και θα μπορούσε να αναμετρηθεί με τα φορτηγά τα οποία χρησιμοποιούνται στην Αμερική για διάφορες δραστηριότητες! Και πλέον έχει κάνει το όραμα του πραγματικότητα!

Τσέκαρε και αυτά: