Tesla

Η Tesla είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και ο Έλον Μασκ έχει φροντίσει να δημιουργήσει την “Αpple” της αυτοκίνησης αφού όλοι θέλουν να αποκτήσουν ένα λευκό όχημα το οποίο θα κινείται ηλεκτρικά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Χ κατάφερε να μπει πολύ δυναμικά στον κόσμο των αυτοκινήτων καθώς ήταν από τους πρώτους που εμπιστεύτηκαν τον ηλεκτρισμό ως κινητήρια δύναμη για τα οχήματα. Και συνεχίζει να απασχολεί με τα μοντέλα που παρουσιάζει ενώ το design των οχημάτων είναι super minimal και “καθαρό”.

Τα καθίσματα που επιλέγονται για να μπουν στα αυτοκίνητα της Tesla έχουν μια πολύ ιδιαίτερη “ιδιότητα” και μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε η εταιρεία στο Χ βλέπουμε πως αν ρίξουμε κόκκινο κρασί σε λευκό κάθισμα ενός αυτοκίνητου, αυτό δε θα πάθε τίποτα!

Τα καθίσματα της εταιρείας δημιουργούνται από υλικά όπως είναι το δέρμα και έχουν επεξεργαστεί οι ειδικοί τα υφάσματα έτσι ώστε να μην μπορούν να λερωθούν από τίποτα υγρό!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις κάποιον να ρίχνει κόκκινο κρασί στο κάθισμα και να το καθαρίζεις μέσα σε λίγα λεπτά με ένα κομμάτι χαρτί!

Το κάθισμα είναι άθικτο!

Τσέκαρε και αυτά: