Θάνος Μαρίνης

Ο Θάνος Μαρίνης είναι ένας από τους εκλεκτούς αγοραστές του “Cash or trash” και έχει καταφέρει να απασχολήσει με τον δικό του τρόπο το τηλεοπτικό κοινό. Του αρέσει να μπαίνει στη διαδικασία της να προσπαθεί να “κερδίσει” τους “συνοδοιπόρους” του στην εκπομπή και πάντα ψάχνει για κάτι ιδιαίτερο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos (@th.marinis)


Ο επιχειρηματίας έχει μεγάλη αγάπη στα παλιά αντικείμενα και του αρέσει πολύ να αναζητά πράγματα τα οποία έχουν μια ιστορία και μπορούν να εναρμονιστούν με τη μοντέρνα αισθητική η οποία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Θάνος Μαρίνης – Βιογραφικό, Instagram, η γνωστή σύζυγος, το ριάλιτι που συμμετείχε, το “Cash or Trash”

Ο Θάνος Μαρίνης έχει σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία και είναι ένας πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας!

Ο Μάριος και ο Αλέξανδρος είναι τα αγαπημένα του αδέρφια και έχουν μοιραστεί πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Από μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με πολλά πράγματα και το “επιχειρείν” ήταν πάντα αυτό που ήθελε να κυνηγήσει!

Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση η οποία αφορά στην εμπορία επίπλων και την παραγωγή από νεαρή ηλικία.

Είναι λάτρης του MOTO GP και ταξιδεύει συχνά για να παρακολουθήσει αγώνες ενώ στην Αθήνα κυκλοφορεί με vintage μηχανές.

Η γνωστή σύζυγος και η οικογένεια

Ο Θάνος Μαρίνης είναι παντρεμένος με τη γνωστή δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι και μαζί έχουν αποκτήσει δυο αγοράκια, τον Κρις και τον Ίωνα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο πάντα κλέβει τις εντυπώσεις όταν εμφανίζεται σε κάποιο κοσμικό event και είναι πολύ αγαπημένοι!

Η συμμετοχή στο “Cash or Trash”

Aπό μικρός έβρισκε αντικείμενα τα οποία επεξεργαζόταν και του άρεσε πολύ να τα ανακατασκευάζει! Αυτή η αγάπη εξελίχθηκε και σε πολλές ανακαινίσεις έψαχνε να βρει πράγματα τα οποία θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στους χώρους του. Είναι συλλέκτης αυτοκινήτων και του αρέσει διαρκώς να ανακαλύπτει.

Η πρόταση για το γνωστό παιχνίδι του Star δεν άργησε να έρθει αφού είναι ωραίος τύπος, ξέρει πως να διεκδικεί αυτό που θέλει και πάντα καταφέρνει να το αποκτήσει!

Το ριάλιτι “Ο Υποψήφιος”

Ο Θάνος παρακολουθούσε από μικρός το ριάλιτι επιχειρηματικότητας που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ The Apprentice και όταν ήρθε στην Ελλάδα, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos (@th.marinis)

Ο επιχειρηματίας κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και το έπαθλο που κέρδισε ήταν 200.000 ευρώ. Το έπαθλο, όμως δεν ήταν “λεφτά στο χέρι” αλλά μια θέση στην επιχείρηση του Πέτρου Κωστόπουλου ΙΜΑΚΟ όπου και εργάστηκε ο νικητής για δυο χρόνια.

Tσέκαρε και αυτά: