The Secret Song

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, το The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αποσπώντας άκρως θετικά σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό.

Το The Secret Song σημείωσε θεαματικά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, με 20,4% και 2.753.000 τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει έστω και 1 λεπτό τις εκπλήξεις του show.

Στο πρώτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε εννέα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, να κάθονται στη λευκή πολυθρόνα του show και να μένουν έκπληκτοι αλλά και συγκινημένοι με όσα συνέβαιναν στη σκηνή του The Secret Song.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η πρώτη έκπληξη της βραδιάς έγινε στον αγαπημένο ηθοποιό του Σασμού, Μιχάλη Αεράκη, από την οικογένειά του. Η γυναίκα του, Βάλια, ο γιος του, Σπύρος και ο αδερφός του και καλός του φίλος, Σταύρος Ψαρουδάκης ανέβηκαν στη σκηνή και του αφιέρωσαν το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη “Ήτανε μια φορά“, με τον Μιχάλη Αεράκη να ξεσπά σε δάκρυα και να παραδέχεται ότι είχε χρόνια να κλάψει έτσι.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που τον περίμενε στη σκηνή του The Secret Song. H Νάντια Κοντογεώργη και τα παιδιά του θιάσου από το musical Matilda, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο καταξιωμένος ηθοποιός το 2018, του επεφύλαξαν την πιο γλυκιά έκπληξη, τραγουδώντας ένα τραγούδι από την παράσταση και συγκινώντας τον στο έπακρο.

Δύο αγαπημένες φίλες της Μαριάννας Τουμασάτου, της έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη. Η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε το “Hotel California” των The Eagles, τραγούδι που η Μαριάννα Τουμασάτου έχει συνδέσει με τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της και στη σκηνή εμφανίστηκε μία επιστήθια φίλη της, η ηθοποιός Υρώ Λούπη. Από τις πρώτες κιόλας νώτες, η αγαπημένη ηθοποιός συγκινήθηκε ενώ όταν εμφανίστηκε η Υρώ Λούπη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Το show επεφύλασσε και στην Πέγκυ Ζήνα μία ιδιαίτερη έκπληξη από τους δύο καλούς της φίλους, Κώστα Καραφώτη και Αποστολία Ζώη. Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν στη σκηνή του The Secret Song μία από τις πρώτες και μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας, το “Δυστυχώς”, με την Πέγκυ Ζήνα να βουρκώνει αμέσως και να εξομολογείται ότι αυτό το τραγούδι της χάραξε την πορεία προς το πιο λαϊκό είδος μουσικής.

Για την ωραιότερη έκπληξη της ζωής του μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ο οποίος κάθισε στην λευκή πολυθρόνα του The Secret Song και παρακολούθησε συγκινημένος την Μάρθα Φριτζήλα να ερμηνεύει το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο “Για Σένα”. Ξεχωριστή στιγμή της έκπληξης όταν εμφανίστηκε στη σκηνή η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αφήνοντας άφωνο τον ηθοποιό, με τον οποίο στη συνέχεια τραγούδησαν α καπέλα το “Πόσο Λυπάμαι”.

Οι παιδικοί φίλοι του Πέτρου Πολυχρονίδη οργάνωσαν μία ιδιαίτερη έκπληξη, θυμίζοντας του τα ανέμελα χρόνια που έζησαν στον Έβρο, τον τόπο καταγωγής του παρουσιαστή. Οι REC, αγαπημένοι φίλοι του Πέτρου Πολυχρονίδη τα τελευταία χρόνια, ανέλαβαν να τραγουδήσουν το «μυστικό τραγούδι» του, το “Stand By Me” του Ben EKing, συγκινώντας και γυρίζοντας πίσω πολλά χρόνια τον παρουσιαστή.

O αγαπημένος ηθοποιός του «Παράδεισου Των Κυριών» Λάζαρος Γεωργακόπουλος, συγκινήθηκε από την πρώτη νότα του κομματιού “Troubled Waters” που άκουσε να ερμηνεύει η κόρη του Joanne ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε στη σκηνή και η καλή φίλη του ηθοποιού και νονά της Joanne, Λυδία Φωτοπούλου. Την έκπληξη που έκανε τον ηθοποιό να λυγίσει ολοκλήρωσε μία παιδική κούκλα της Joanne αλλά και η κιθάρα που είχε σε νεαρή ηλικία ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Μία άκρως συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια του The Secret Song ήταν αυτή της Κατιάνας Μπαλανίκα. Αγαπημένοι της φίλοι όπως η Κάτια Δανδουλάκη και ο Σταμάτης Φασουλής, τα αδέρφια της ηθοποιού, Σωτήρης και Δήμητρα αλλά και η τραγουδίστρια Μαριλού Κατσαφάδου, έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη στην Κατιάνα Μπαλανίκα, τραγουδώντας ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι της ηθοποιού, την “Κρουαζιέρα του Διαδρόμου (Κουπαστή)”. Συναισθηματικά φορτισμένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν είδε σε βίντεο και τις μικρές εγγονές της που ζουν στο εξωτερικό. Μάλιστα, χάρισε στο κοινό μία από τις ωραιότερες τηλεοπτικές στιγμές όταν τραγούδησε α καπέλα το “Τι Σου Κανα Και Πίνεις”.

Το πρώτο επεισόδιο του The Secret Song έκλεισε με το συγκινητικό reunion των καθηγητών του Fame Story 1 για χάρη του Νίνο. Ο τραγουδιστής, αγχωμένος για την έκπληξη, έπαθε το πρώτο σοκ όταν είδε στη σκηνή τον φίλο του Γιώργο Γιαννιά να ερμηνεύει ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει τον Νίνο, το “Ομολογώ” του Βαλάντη. Τραγούδι που είχε πει και ο ίδιος ο Νίνο στην τελευταία του εμφάνιση στο μουσικό talent show πριν αποχωρήσει οικειοθελώς. Στη σκηνή του The Secret Song βρέθηκαν οι καθηγητές και μέλη της τότε επιτροπής όπως ο Αντώνης Γούναρης, η Τζούλι Μασσίνο, η Εύη Δρούτσα και ο Αντρέας Μικρούτσικος καθώς και οι δύο κολλητοί φίλοι του Νίνο από τη Ρόδο, Νίκος και Κώστας. Ο Νίνο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ εξομολογήθηκε ότι παρόλο που γενικά δεν συγκινείται εύκολα, αυτή η έκπληξη τον συγκλόνισε.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή στις 21:00 στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού, όπου εννέα διαφορετικά πρόσωπα θα καθίσουν στη λευκή πολυθρόνα και θα ζήσουν μία μοναδική στιγμή!

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε