The Witcher

H αγαπημένη σειρά “The Witcher” που προβάλλεται στο Netflix, επιστρέφει με μια 3η σεζόν και αναμένεται να είναι και η τελευταία όπου θα δούμε τον Χένρι Καβίλ να υποδύεται τον Γκέραλτ και έγιναν κάποιες αποκαλύψεις πρόσφατα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Λόρεν Χίσρις η οποία μίλησε στο Entertainment Weekly, θέλησε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για τους χρήστες της πλατφόρμας και λάτρεις της σειράς κάνοντας αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα που τόσο πολύ αγαπήσαμε.

Μας προετοιμάζει για μια ηρωική αποστολή την οποία θα έχει ο Χένρι Καβίλ και είπε :

“Ο Χένρι έχει δώσει τόσα πολλά στο σόου και έτσι θέλουμε να τον τιμήσουμε κατάλληλα. Αυτό που είναι τόσο ενδιαφέρον είναι ότι η 3η σεζόν, για μένα, είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχουμε κάνει σε ό,τι αφορά την προσαρμογή ενός από τα βιβλία του Andrzej Sapkowski. Προφανώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε σελίδα, αλλά θα έχουμε τόσα πολλά μεγάλα γεγονότα δράσης, σημεία πλοκής, καθοριστικές στιγμές χαρακτήρων, τεράστιες αποκαλύψεις ενός μεγάλου κακού. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε που μπορέσαμε να μείνουμε πολύ, πολύ στενά με τα βιβλία. Ο Geralt θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να φτάσει στη Ciri. Και για μένα, είναι η πιο ηρωική αποστολή που θα μπορούσαμε να έχουμε, παρόλο που δεν είχε γραφτεί στην αρχή. Ο Geralt έχει μια νέα αποστολή στο μυαλό του όταν επιστρέψουμε κοντά του στην 4η σεζόν. Είναι ένας ελαφρώς διαφορετικός Geralt από ό,τι περιμέναμε”.

Η τρίτη σεζόν της σειράς “The Witcher” αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2023 και στην τέταρτη σεζόν θα δούμε τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουρθ να αναλαμβάνει δράση!

Tσέκαρε και αυτά :

Γιορτινό μακιγιάζ : To look της Kylie Jenner

Συνταγές : Τι να φτιάξεις με τη γαλοπούλα που έμεινε