The Witcher

H σειρά “The Witcher” τελείώνει για τον Χένρι Καβίλ καθώς στο δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε! Και υπάρχει μια μικρή συγκίνηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το 2ο μέρος και σε αυτό βλέπουμε δράση, αγωνία και πολλές μάχες! Και τον Geralt of Rivia να ετοιμάζεται να φύγει για άλλα μέρη αφήνοντας τη Σίρι!

Το 2ο μέρος της τρίτης σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου και ο Χένρι Καβίλ πολεμά με τέρατα, προσπαθεί να σώσε τη Σίρι και φαίνεται πως το φινάλε θα είναι… αιματηρό!

Ο ηθοποιός παραδίδει τη σκυτάλη στον Liam Hemsworth, ο οποίος θα είναι ο νέος Γητευτής από την τέταρτη σεζόν και έχει μεγάλα “παπούτσια να γεμίσει” καθώς οι θαυμαστές τον περιμένουν στη γωνία.

Η 4η και η 5η σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει να γυρίζονται και ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει καμία εικόνα από τα γυρίσματα διότι θέλει η παραγωγή να προστατέψει κάθε πιθανή διαρροή!

Σίγουρα θα ενθουσιαστούμε με το “κλείσιμο” του 3ου κύκλου και περιμένουμε τις επόμενες δυο σεζόν οι οποίες ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσουν!

Τσέκαρε και αυτά: