Θέατρο

Θέατρο: Ο μονόλογος του Κοραή Δαμάτη «Χαρίκλεια Καβάφη», βασισμένος στη ζωή της μητέρας του Κωνσταντίνου Καβάφη, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, με την Ασπασία Κράλλη στον ομώνυμο ρόλο, έρχεται στον Πολυχώρο VAULT από το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Η «Χαρίκλεια Καβάφη» είναι η δεύτερη παράσταση με την οποία επανεκκινείται το θεατρικό project «Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ… » ένα θεατρικό φεστιβάλ μονολόγων, με εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Καρατζιά, που φέρνει επί σκηνής, μάνες σπουδαίων Ελλήνων ανδρών.

Ήδη παρουσιάζεται στο VAULT «Η Μάνα Αυτουνού…Έλλη Ζάχου Ταχτσή» (βασισμένη στη ζωή της μητέρας του Κώστα Ταχτσή) της Κική Μαυρίδου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, με τη Ράνια Σχίζα στο ρόλο της Έλλης Ζάχου Ταχτσή και από τις 2 Απριλίου έρχεται και η «Καραϊσκάκενα, Ο θρύλος» (βασισμένη στη ζωή της μητέρας του Γεώργιου Καραϊσκάκη) της Σοφίας Καψούρου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με τη Σοφία Καψούρου στο ρόλο της Ζωής Διαμάντως Διμισκή

Το φεστιβάλ «Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ… » είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αγαπημένη μας συνεργάτιδας Χρύσας Σπηλιώτη. Εγκαινιάστηκε το 2017. Περιελάμβανε πέντε έργα που έγιναν παραστάσεις και γνώρισαν μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία.

Το μονοθεματικό αυτό φεστιβάλ επανεκκινείται τη φετινή σεζόν με 3 νέα έργα. Όλα τα projects είναι σε μορφή μονολόγου, έχουν κοινή θεματική αλλά διαφορετική σκηνοθετική και ερμηνευτική προσέγγιση.

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26 Βοτανικός TK.10447 Αθήνα
Τηλ.Επικοινωνίας 213 0356472 – Email: vaultvotanikos@gmail.com

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφέας – Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης
Σκηνικό / Κοστούμι: Παύλος Ιωάννου
Κατασκευή κοστουμιού: Νότα Μπενετάτου
Σχεδιασμός φωτισμών: Κοραής Δαμάτης
Φωτογραφίες παράστασης: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Αφίσα παράστασης : Γιάννης Κεντρωτάς
Trailer / Κινηματογράφηση: ORKI Productions

VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26 Βοτανικός TK.10447 Αθήνα
Τηλ.Επικοινωνίας 213 0356472 – Email: vaultvotanikos@gmail.com

VAULT THEATRE PLUS

Πρόγραμμα παράστασης: Εκδόσεις Βακχικόν
Επικοινωνία / Προώθηση παράστασης: Χρύσα Ματσαγκάνη
Παραγωγή: Team Vault AMKE
Στο ρόλο της Χαρίκλειας Καβάφη η Ασπασία Κράλλη