Θεωρίες συνωμοσίας

Οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζονται στο TikTok και αυτή τη φορά, ένας χρονοταξιδευτής από το 2858 αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή του (είναι τόσο αστείο) και να κάνει μια αποκάλυψη η οποία έχει καταφέρει να γίνει viral.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο TikTok έχουν γιγαντωθεί οι περίεργες συνωμοσίας και ο κόσμος απολαμβάνει να τις διαβάζει και να τις ακούει γιατί τον κάνουν να ξεφεύγει! Ωστόσο, πρέπει να σου πούμε πως δεν γίνεται να τα παίρνεις τοις μετρητοίς και πως υπάρχει μεγάλη δόση fake news μέσα σε όλα αυτά!

Πάμε στο θέμα μας, λοιπόν! Ένας χρονοταξιδευτής ισχυρίζεται πως μέσα στο 2023 θα συμβεί κάτι απίστευτο! Συγκεκριμένα αναφέρει πως στις 16 Ιουνίου του 2023 ένας μεγάλος αστέρας της παγκόσμιας showbiz θα επιστρέψει από τον “τάφο” του και θα παραδεχτεί πως δεν ήταν ποτέ νεκρός!

@darknesstimetraveler Welcome to Zorhia. #fyp #fypage #viral #timetravel #timetraveler #darknesstimetraveler #xyzbca #2023 #conspiracy #theory ♬ Hearing Stones – Change Needs To Happen

Πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στα χρόνια τραγουδιστές, ηθοποιούς μέχρι και μέλη των βασιλικών οικογενειών που έχουν φύγει από τη ζωή και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως κάποιοι ήθελαν πλάνα “εξαφανιστούν” και σκηνοθέτησαν τον θάνατο τους!

Μένει να δούμε τι θα γίνει σε λίγους μήνες!

 

 

Τσέκαρε και αυτά: