Θεωρίες συνωμοσίας

Οι θεωρίες συνωμοσίας καλά κρατούν και για μια ακόμη φορά παρουσιάζεται ένα βίντεο του οποίου οι “δημιουργοί” ισχυρίζονται πως ένα πνεύμα πέρασε από μπροστά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η οποία δημοσιεύει το βίντεο με τη “δαιμονική φιγούρα” να εμφανίζεται σε ένα μονοπάτι σε ένα πάρκο στο Νοτινχαμσάιρ, πρόκειται για ένα πνεύμα το οποίο ονομάζεται “Γκρι Κυρία”.

 

Η Χάνα και ο Ντέιβ Ρόβετ,ιδιοκτήτες μιας παμπ περπατούσαν με τα σκυλιά τους στο Κλάμπερ Πάρκ, γύρω στις 6:30 το απόγευμα όπου και είχε σκοτείνιασε και ένιωσαν πως δεν είναι μόνοι τους.

Η 52χρονη έβγαλε αμέσως σο κινητό της και απαθανάτισε μια πολύ τρομακτική, λευκή φιγούρα, στο μονοπάτι όπου περπατούσαν.

Θεωρίες συνωμοσίας – Όταν είδαν το βίντεο, η γυναίκα αναφώνησε πως μόλις είδε ένα φάντασμα και το βίντεο έχει γίνει viral καθώς η εικόνα που φαίνεται δείχνει μια ομίχλη! Όσοι είδαν την εικόνα κάνουν λόγο για μεταφυσική δραστηριότητα, αλλά δεν αποδεικνύεται τίποτα.

Ωστόσο, η εικόνα φαίνεται πώς είναι από την ομίχλη και πως απλά δημιουργούνται εικόνες λόγω του φωτισμού που έχει προκύψει.

Τσέκαρε και αυτά :

Θέατρο Αλκμήνη: Παράταση των παραστάσεων

Πρωτοχρονιά 2023 : Τα nail looks που πρέπει να κάνεις