TikTok

Το TikTok έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και μέσω των πολλών βίντεο που αναρτώνται μπορούμε να μάθουμε πως να μαγειρεύουμε εύκολες συνταγές, να γυμναζόμαστε στο σπίτι και να δημιουργούμε διάφορα DIY πράγματα.

Ένα νέο fitness trend έχει αρχίσει να γίνεται viral και το έχει ξεκινήσει η Natalie Rose η οποία είναι γυμνάστρια! Και πρόκειται για το πρόγραμμα 3-2-8 το οποίο θα σε σηκώσει από τον καναπέ για να κάνεις γυμναστική στο σπίτι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο να προπονείται κάποιο 3 φορές την εβδομάδα, να κάνει 2 προπονήσεις οι οποίες είναι χαμηλής έντασης και να περπατά 8.000 βήματα μέσα σε μια μέρα.

@natalieroseuk Download our App & follow the full method ✨ backed by science & kind to your hormones. Summer is on its way 💗 #pcosfriendly #homeworkouts #pilates #workoutsforwomen ♬ original sound – EX7STENCE™

Η γυμνάστρια που παρουσιάζει τη μέθοδο της στο TikTok συνδυάζει πολλά είδη γυμναστικής και κάνει καθίσματα, κοιλιακούς, τεντώματα και άλλα πολλά! Μάλιστα, έχει εντάξει και πολλές τεχνικές πιλάτες στο πρόγραμμα της.

@natalieroseuk This method is backed by science & hormone friendly. Join our community ✨💗 #workoutmotivation #homefitness #pilates #barrefitness ♬ original sound – EX7STENCE™

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή και μπορούν να την ακολουθήσουν όλοι, αρκεί να μην ξεχνούν να κάνουν τις διατάσεις τους.

Αξίζει να το δοκιμάσεις, ειδικά αν είσαι couch potato και βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο!

Τσέκαρε και αυτά :