Το Ναυάγιο

Το Ναυάγιο: Μια αόρατη κλωστή θα δέσει για πάντα τους ανθρώπους που σχετίζονται με το
τραγικό γεγονός. Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, αμαρτίες του παρελθόντος ξεβράζονται στην ακτή με αφορμή το ναυτικό δυστύχημα που γίνεται τομή στις ζωές όλων.

Σχέσεις που δοκιμάζονται, έρωτες που ανθίζουν μέσα από τις στάχτες του «Φοίνικα» και οικογένειες που στροβιλίζονται στη δίνη των απανωτών χτυπημάτων της μοίρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.

Το ταξίδι ξεκινά και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες που θα αντικρύσουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής στα παγωμένα νερά της θάλασσας.

Μάκης Παπαδάκης (Δημήτρης Καπουράνης)

Το Ναυάγιο

Επαναστάτης νέος, αλλά και αρκετά συντηρητικός στις διαπροσωπικές του σχέσεις, ο Μάκης θα βρεθεί κι εκείνος στο πλοίο «Φοίνιξ» και στο ταξίδι δίχως τέλος. Φοιτητής στο Πολυτεχνείο, αναπτύσσει αντιδικτατορική δράση στα ταραγμένα χρόνια της Δικτατορίας. Γνωρίζει εν πλω τη νεαρή φοιτήτρια Λίνα, με την οποία τον χωρίζουν ανομολόγητα οικογενειακά μυστικά.

Λίνα Γιαννακάκη (Αθηνά Ροδίτου)

Το Ναυάγιο

Η Λίνα είναι η χαρά της ζωής. Σπουδάζει στην Αθήνα αλλά το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός, μια απόφαση που προκαλεί την έντονη αντίδραση της οικογένειάς της, που έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μπει στο μοιραίο πλοίο για την Αθήνα με στόχο να κυνηγήσει τα όνειρά της.