Το Προξενιό της Ιουλίας

Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στο «Προξενιό της Ιουλίας», όπου ο Χρήστος επιστρέφει ξαφνικά και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας.  

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Η Ιουλία εμφανίζεται μπροστά στον υποψήφιο γαμπρό, κόβοντας την ανάσα με την ομορφιά της. Την χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του προξενιού μοιάζει να μην συμμερίζεται η Χάδω που όλο ανάβει φωτιές στον Γιωργίκη. Κι ενώ η πολιορκία του Σωτηράκη στην Βαγγελίτσα καλά κρατεί, η Κατερίνη, νουθετεί την Φιλιώ, πώς να διεκδικήσει και να κατακτήσει την ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη.

Ο Επιφάνειος εξαναγκάζει τον Χρήστο να θυμηθεί τον θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας τον γιό της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια. Όμως, εκείνος δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την αγαπημένη του.

Καθώς η ώρα της φατούρας φτάνει, η Χάδω ανακοινώνει κάτι που θα προκαλέσει αίσθηση, και η Στεφανία στο αρχοντικό κατακλύζεται από ένα κακό προαίσθημα. Ο Γιωργίκης ωστόσο είναι αποφασισμένος γι’ αυτό το γάμο και κανείς δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο. Ή μήπως όχι; Ένας πυροβολισμός ακούγεται μέσα στη νύχτα.