Τόλης Παπαδημητρίου

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι αναμφισβήτητα ένα πρόσωπο με το οποίο όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο του θεάματος, θα ήθελαν να συνεργαστούν καθώς θεωρείται ένα “πολυεργαλείο” ότι παίζει, γράφει, σκηνοθετεί και μπορεί να φέρει στο “τραπέζι” απίστευτο χιούμορ και ατάκες! Είναι ένας ηθοποιός ο οποίος θεωρείται από τους πιο ταλαντούχος της γενιάς του και παρά το νεαρό της ηλικίας του, καταφέρνει να απασχολεί με όλα όσα κάνει.

Είναι ένας αγχώδης τύπος ο οποίος γράφει τα κείμενα για την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, κάνει ξεκαρδιστικά βίντεο στο TikTok και αναμένεται να δούμε και άλλα πράγματα από εκείνον στο μέλλον, αφού σαρώνει με τη “Μαύρη Σαμπούκα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τόλης Παπαδημητρίου – Βιογραφικό, το “Καλό Μεσημεράκι”, ο Μουτσινάς, Instagram, η Μουρμούρα

Ο Τόλης γεννήθηκε στις 3 Απρίλου του 1990 και είναι 33 ετών!Μπορεί ο τόπος γέννησης του να ήταν η Άρτα, όμως μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε το ταλέντο που είχε στο storytelling και του άρεσε να γράφει ιστορίες και να “σκηνοθετεί” τους συμμαθητές του στο σχολείο.

Οι γονείς του είναι φιλόλογοι και από μικρός είχε καλλιεργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αγαπήσει τη λογοτεχνία και να καταλάβει από νεαρός πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Το 2011 πήρε την απόφαση να σπουδάσει στην σχολή “Ίασμος” και πήρε υποτροφία έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι σπουδές του σε αυτή. Έπειτα μεταφέρθηκε στην Σχολή Καλών Τεχνών “Ιάκωβου Καμπανέλλη”, το 2013, και αποφοίτησε με αριστείας.

Έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις όπου έχε σκηνοθετήσει και έχει γράψει το σενάριο ενώ τον είδαμε να εμφανίζεται στη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” και να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό με τον απίστευτο ρόλο του.

Μέσω του ΤikTok επιλέγει πολλές φορές να ρολάρει διάφορες καταστάσεις ενώ το αγαπημένο του ζευγάρι είναι ο Μαυρίκος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση!

@tolispapadimitriou #mavrikios #ilaeira #poso #troll #ohmygod ♬ πρωτότυπος ήχος – TolisPapadimitriou

Οι επιρροές του

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι ένας ηθοποιός ο οποίος αντλεί έμπνευση από πολλές φιγούρες της παγκόσμιας υποκριτικής και είναι ένας άνθρωπος που επηρεάζεται από άνθρωπος όπως είναι ο σατιρικός Λάκης Λακόπουλος, ο Αλέκος Σακελλάριος αλλά και από σκηνοθέτες όπως είναι ο Κουέντιν Ταραντίνο. Οι άνθρωπου που σίγουρα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του στο υποκριτικό κομμάτι είναι ο Έντι Μέρφι, ο Βασίλης Τσιβιλίκας και άλλοι!

Το “Καλό Μεσημεράκι”

Ο Τόλης είναι ο άνθρωπος που “κρύβεται” πίσω από τα κείμενα της εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, “Καλό Μεσημεράκι”.

Είναι ο άνθρωπος που έγραφε τα κείμενα για τον Μουτσινά όταν εκείνος έκανε το στάνη θπ, ωστόσο όταν σταμάτησε να κάνει το συγκεκριμένο πράγμα στην εκπομπή, σταμάτησε και η συνεργασία τους. Συνεχίζει να γράφει τα κείμενα της Βάνιας για την εκπομπή και έχει συνεργασία με τους ανθρώπους του συγκεκριμένου project.

Η συμμετοχή στο J2US

Ο Τόλης Παπαδημητρίου ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο show “J2US” και ήταν ο “μαθητής” της τραγουδίστριας, Μπέσσυς Αργυράκη.

O ηθοποιός “ψήθηκε” να συμμετάσχει στο παιχνίδι διότι θα ήταν παρτενέρ της γνωστής τραγουδίστριας και μας χάρισαν πολλές τηλεοπτικές στιγμές και ένα… φιλί στο στόμα!

Τσέκαρε και αυτά: