Lizzo

Η Lizzo είναι μια τραγουδίστρια η οποία θεωρείται “είδωλο” στην LGBTQ+ κοινότητα ενώ έχει καταφέρει να περάσει σημαντικά μηνύματα που αφορούν στο body positivity και πολλές γυναίκες παίρνουν δύναμη από αυτή!

Πριν από έναν χρόνο η τραγουδίστρια λάνσαρε μια πολύ πετυχημένη σειρά με shapewear κομμάτια με την ονομασία “Yitty” και πλέον αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και δημιουργεί εσώρουχα gender neutral.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το καλοκαίρι αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα της συλλογή και θα ονομάζεται “Your Skin by Yitty'” στην οποία θα περιλαμβάνονται εσώρουχα για όλους όσους θέλουν να νιώθουν άνετα με το σώμα τους.

Στη συλλογή θα δούμε εσώρουχα όπως είναι τα binder tops και tucking βρακάκια και ο στόχος είναι να εκπροσωπούνται όλοι οι άνθρωποι στο χώρο των εσωρούχων. Όπως οι transgender, οι non binary και άλλοι άνθρωποι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YITTY (@yitty)

“Πρέπει να ζεις στο μέλλον. Δεν κοιτάζω δεξιά. Δεν κοιτάζω αριστερά. Κοιτάζω ευθεία”, έχει πει η Lizzo και καταφέρνει να συγκεντρώνει καθημερινά χιλιάδες likes και σχόλια τα οποία την εκθειάζουν και κάνουν τον κόσμο να ερχεται πιο κοντά της!

Όλοι περιμένουν να δουν τη συλλογή από κοντά!

 

Τσέκαρε και αυτά: