Transformers

Το trailer της νέας ταινίας “Transformers: Rise of the Beasts”, δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της Paramount, και τα γνωστά ρομπότ-οχήματα μπαίνουν σε νέες περιπέτειες οι οποίες σίγουρα θα μας συναρπάσουν.

Η παρουσίαση της ταινίας έγινε κατά τη διάρκεια του CinemaCon και οι πρωταγωνιστές ‘Αντονι Ράμος και Ντομινίκ Φίσμπακ βρέθηκαν στην εκδήλωση με σκοπό να μιλήσουν για το νέο project,

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Δούλευα σε έναν κινηματογράφο στο Battery Park της Νέας Υόρκης. Ονειρευόμουν να παίξω σε ταινίες όπως αυτή” είπε η Ντομινίκ Φίσμπακ ενώ το κοινό έκανε διάφορεςς ερωτήσεις.

Η νέα ταινία των Transformers αφορά στην ιστορία που έχει δημιουργήσει ο Τζόμπι Χάρολντ και μέσω αυτής θα ταξιδέψει το κοινό σε μια περιπέτεια κατά τη διάρκεια του ’90s όπου τα Autobots και μια νέα ομάδα από “μηχανές” τους Maxaimals θα πρέπει να βρεθούν σε μάχη με τον Unicron.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί θα δούμε και κάποια σκοτεινά σημεία!

H πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει στις 9 Ιουνίου του 2023 αναμένεται να έχει ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οι θαυμαστές είναι πολλοί.

Τσέκαρε και αυτά: