Κυριάκος Μητσοτάκης

O Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το “σήμα” πριν από λίγες μέρες για να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και είναι ένας από τους Έλληνες πολιτικούς που επιλέγουν σχεδόν καθημερινά να αναρτούν βίντεο στο TikTok για να εξηγήσει διάφορα πράγματα και παράλληλα να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο νέο βίντεο που ανάρτησε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μιλήσει για τις ομιλίες που κάνει καθώς πολλοί είναι αυτού που αναρωτιούνται για ένα πράγμα :Ποιος τις γράφει!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο βίντεο και ελαφρώς αξύριστος ανέφερε τα εξής:

“Υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες. Οι ομιλίες από στήθους, προφανώς δεν τις γράφει κανείς, αυτές προκύπτουν ανάλογα με το μέρος το οποίο βρίσκομαι, τα ιδιαίτερα θέματα τα οποία θέλω να αναδείξω και βέβαια οι μεγάλες οι ομιλίες, οι οποίες μπορεί να είναι προετοιμασμένες, όπου έχω έναν άνθρωπο που με βοηθάει να τις γράφω, αλλά ειδικά τις πολύ σημαντικές ομιλίες, ένα σημαντικό κομμάτι καταλήγω τελικά να το γράφω εγώ ο ίδιος. Ας πούμε ομιλίες σαν τη ΔΕΘ και το Κογκρέσο, είναι ομιλίες που τελικά τις γράφω ο ίδιος. Θέλω πάντα οι ομιλίες μου να αποτυπώνουν αυτά τα οποία πραγματικά πιστεύω και να έχουν την προσωπική μου πινελιά” . 

@kyriakosmitsotakis_ Ομιλίες 💡 #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Σίγουρα έχουμε να δούμε και άλλα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: