Τράβις Σκοτ

Ο Τράβις Σκοτ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ράπερ των ΗΠΑ και έχει καταφέρει πολλές φορές να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με διάφορες καταστάσεις. Πρώτη και καλύτερη ήταν η συναυλία του στο πλαίσιο του ΑSTROWORLD όπου δεκάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους.

Ωστόσο κράτησε χαμηλό προφίλ, έκανε ένα ακόμη μωρό με την Kylie Jenner, αποφάσισαν να μείνουν φίλο και πλέον τον αναζητά αστυνομία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο μεγάλος σταρ της ραπ αναζητείται για ανάκριση από Τσίπρα αρχές διότι φέρεται να έχει ξυλοκοπήσει έναν άνδρα και να έχει προκαλέσει υλικές ζημιές σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη flame (@travisscott)

Στο κλαμπ φέρεται να χτύπησε έναν ηχολήπτη ο οποίος τον κατήγγειλε και φέρεται να έκανε ζημιές αξίας 12.000 δολαρίων.

“Συνεργαζόμαστε ενεργά με τις διωκτικές Αρχές για την επίλυση και την αποκατάσταση της αλήθειας… Είμαστε βέβαιοι ότι ο πελάτης μας θα απαλλαγεί από κάθε αδίκημα” είπε ο δικηγόρος του Σκοτ, Μίτσελ Σούστερ.

Ο Τράβις Σκοτ δεν έχει κάνει καμία διάψευση για το περιστατικό ενώ ούτε ο εκπρόσωπος του έχει διαψεύσει το συμβάν αλλά υποστηρίζει πως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τσέκαρε και αυτά: