Τριαντάφυλλος

O Τριαντάφυλλος μπορεί να μη βρίσκεται στο Survivor All Star αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να του κόβει μισθό η παραγωγή καθώς σχολιάζει διαρκώς όλα όσα γίνονται και στον λοαγραισμό του στο Ιnstagram κάνει αναρτήσεις που απασχολούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Νίκος Παρτσώλης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και πέταξε μια “βόμβα” που σίγουρα θα κάνει πολύ κόσμο να ξεσαλώσει στο Twitter καθώς αποκάλυψε πως ο καλλιτέχνης προσέγγισε πρώην παίκτη του Survivor και του ζήτησε να του φτιάξει λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Και καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει άπαξ και ανοίξει account!

O Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους πρώην παίκτες του Survivor που δεν επέλεξε να βρεθεί στον Άγιο Δομήνικο καθώς δεν τα βρήκε με την παραγωγή και ήθελε να μείνει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στον κούκλο γιο του και να μην αφήσει την οικογένεια του.

Ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει πολύ το παιχνίδι και δε σταματά να κάνει αποκαλύψεις και να παραθέτει την άποψη του για όλα όσα συμβαίνουν! Επίσης, έχει δημιουργήσει και ένα ανεπίσημο beef με τον Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς θεωρεί πως είναι ένας παίκτης που δεν παίζει σωστά και πως κάνει πράγματα τα οποία κρύβει!

Τσέκαρε και αυτά: