Twilight

Όταν η πρώτη ταινία “Twilight” κυκλοφόρησε το 2008, έγινε χαμός στους κινηματογράφους και πολλοί ήταν αυτoί που ενθουσιάστηκαν με την ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα βαμπίρ με ναρκισσιστική συμπεριφορά και μια κοπέλα που είχε τρελά mother issues.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Lionsgate Television, ετοιμάζει μια σειρά η οποία βασίζεται στα βιλία της Στέφανι Μέγιερ, και δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και η ίδια στην τηλεοπτική εκδοχή.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει περισσότερες αποκαλύψεις για τη σειρά “Twilight” και αν θα ακολουθήσει το γνωστό love story που μας έδωσε μια τελειως διαφορετικό προσεγγιση στον κόσμο των βαμπίρ ή αν θα δούμε μια τελείως διαφορετική ιστορία.

Οι ταινίες είχαν προκαλέσει “πανδαιμόνιο” και είχε δημιουργήσει μεγάλες τάσεις ακόμη και στον κόσμο της μόδας ενώ είχαν αποφέρει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία Lionsgate.

Η Μπέλα την οποία υποδύθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Έντουαρντς τον οποίο υποδύθηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο love story το οποίο απασχολεί ακόμη και σήμερα αφού η Gen Z γενιά απολαμβάνει τις ταινίες.

Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει επανάληψη της ιστορίας!

Τσέκαρε και αυτά :