Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως όλοι οι πολιτικοί που συμμετέχουν στις εκλογές 2023, θέλησε μέσω του προεκλογικού του σποτ να θυμίσει στον κόσμο όλες τις δράσεις που έκανε ως υπουργός Ανάπτυξης και ο Νίκος Μουτσινάς δε γινόταν να μην κάνει ένα μικρό σχόλιο για αυτό που παρουσίασε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παρουσιαστής σχολίασε το προεκλογικό σποτ του πολιτικού, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο καθώς θέλει να δώσει έναν χιουμοριστικό χαρακτήρα σε όλα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή.

“Αρχικά, σαν παρατηρητές, θεωρώ πως δεν είναι ωραίο να ξεκινά ένα σποτ τόσο σκοτεινό.Ωραίος ο λόγος, έξυπνο, άμα σε σημαδέψουν κάνεις κάτι καλό. Δε σας πάει το μυαλό. Θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός σε κάποια χρόνια. Θα καταρρεύσω. Καλή επιτυχία”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” σχολίασε με τον δικό του τρόπο το προεκλογικό σποτ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του προεκλογικού του σποτ εμφανίζεται σε ένα σκοτεινό γραφείο όπου κάθεται και πάνω του “πέφτουν” κάποιες κόκκινες κουκκίδες από λέιζερ κα αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Κάθε φορά που μας στοχοποιούν, κάτι καλό κάνουμε”, λέει στο σποτ.

Τσέκαρε και αυτά: