Twitter

To Twitter ανήκει πλέον στο παρελθόν καθώς ο Έλον Μασκ αποφάσισε να αλλάξει την ονομασία του ανακοινώνοντας πως πλέον θα λέγεται “Χ”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης έχει πάρει πολύ σοβαρά το rebranding του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης και επέλεξε να ξηλώσει τα πάντα στα γραφεία της εταιρείας για να τα αντικαταστήσει με νέα πράγματα που έχουν το logo του “Χ”.

H επιγραφή με το “Χ” που έβαλαν στο κτίριο της εταιρείας – η οποία ενοχλούσε τους πάντες λόγω φωτεινότητας – και πλέον προχωρά σε πώληση αντικειμένων όπως είναι αφίσες και πληκτρολόγια που έχουν το λόγω του Twitter.

Ένα από τα αντικείμενα που φέρεται πως θα βγει προς πώληση είναι ένα βινύλιο με 24 δίσκους που έχει την ονομασία “The Twitter Essentials” και περιλαμβάνει τραγούδια καλλιτεχνών όπως είναι οι Pink Floyd.

Ο Έλον Μασκ φαίνεται πως θέλει να βάλει στο χρονοντούλαπο την εποχή του “πουλιού” και να ξεχαστεί τελείως αφού δεν έχει σκοπό να κρατήσει τίποτα που να θυμίζει τα τιτιβίσματα και ότι έκανε παλιά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Η πώληση των αντικειμένων αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου του 2023.

Τσέκαρε και αυτά: