Σασμός

Ο “Σασμός” είναι μια από τις σειρές που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο τρίτος κύκλος αναμένεται να είναι συναρπαστικός αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το περιοδικό “MyTV” έχουμε να δούμε συγκλονιστικά πράγματα στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου και θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού, η Βασιλική και ο Μαθιός θα βρεθούν βαριά τραυματισμένοι σε ξεχωριστά σημεία και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο! Η Βασιλική βρίσκεται σε ένα μοιραίο τρακάρισμα από το οποίο ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις της και ο Νικηφόρος την πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Ο Μαθιός πυροβολείται από τον γιο του, πέφτει στο πάτωμα και χάνει τις αισθήσεις του! Διατρέχει μεγάλο κίνδυνο και όταν εντοπίζεται τον πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο που βρίσκεται και η Βασιλική. Ο Μαθιός χαροπαλεύει και οι γιατροί καταβάλλουν τρομερές προσπάθειες να τον σώσουν.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο και προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους καθώς η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή! Τραγική φιγούρα στην ιστορία είναι η Καλλιόπη η οποία σπαράζει για τον Μαθιό και δεν μπορεί να πιστέψει πως η μοίρα της παίζει τέτοια παιχνίδι.

Ο Νικηφόρος είναι στο πλευρό της μητέρας του αλλά το μίσος του για τον Μαθιό είναι τόσο μεγάλο που νιώθει ικανοποίηση για το γεγονός πως μπορεί να πεθάνει!

Ο Σασμός θα μας κρατήσει σε μεγάλη ανησυχία!

Tσέκαρε και αυτά: