Τζωρτζίνα Μωραΐτη

Η Τζωρτζίνα Μωραΐτη είναι μια από τις 9 πρώτες γυναίκες που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” το οποίο προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ξανθιά παρουσία του ριάλιτι μόδας μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να δείξει στις γυναίκες, τις δικές της στιλιστικής προτάσεις και να παρουσιάσει το δικό της στιλ το οποίο είναι ξεχωριστό και σίγουρα θα συζητηθεί.

Το βιογραφικό και η καταγωγή

Η 46χρονη Τζωρτζίνα Μωραΐτη μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως διευθύντρια πωλήσεων. Είναι από τις γυναίκες που ξεκίνησε από μικρή ηλικία για να βοηθήσει την οικογένεια της και είχε πάντα υψηλούς στόχους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tzwrgina.gs (@tzwrgina.gs)

Η μόδα έγινε μεγάλη της αγάπη όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στην ηλικία των 15 ετών, σε κατάστημα με είδη ρουχισμού. Πιστεύει πώς δεν έχει σημασία η τιμή ενός ρούχου αλλά η αξία που θα του δώσει το πρόσωπο το οποίο επιλέγει να το φορέσει.

Επιλέγει το κλασικό στιλ όταν βρίσκεται στο χώρο εργασίας της αλλά όταν βρίσκεται εκτός  δουλειάς, οι επιλογές της είναι πιο τολμηρές. Είναι από τις γυναίκες που δε φοβούνται τον ανταγωνισμό και δεν έχει πρόβλημα με την κριτική.

Στο ριάλιτι μόδας, “My Style Rocks”, δεν μπαίνει για να κάνει δημόσιες σχέσεις και θέλει να δείξει ποιο είναι το πραγματικό της στιλ.

Το Instagram της

Η Τζωρτζίνα Μωραΐτη έχει πλούσια δράση στο Instagram και επιλέγει να αναρτήσει εικόνες από την καθημερινότητα της και δείχνει διάφορα στιγμιότυπα από πράγματα τα οποία κάνει καθημερινά ενώ επιλέγει να δείξει και εικόνες από διάφορα looks που κάνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tzwrgina.gs (@tzwrgina.gs)

Αυτό που καταλαβαίνει κανείς από το λογαριασμό της είναι :

  1. Έχει ιδιαίτερα αδυναμία στον σύντροφος της Γιάννη
  2. Της αρέσει να βγάζει πολλές φωτογραφίες
  3. Έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της

Τσέκαρε και αυτά :