Τζούλια Ιλιγένκο

Ένα από τα κορίτσια που ενθουσίασαν τους κριτές του GNTM είναι η Τζούλια Ιλιγένκο, η οποία διαθέτει ένα πολύ όμορφο χαρακτηριστικό στο πρόσωπο της το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι πιο μοντέρνο στο χώρο της μόδας! Είναι character το κορίτσι και μας αρέσει πολύ!

 

Το νεαρό μοντέλο έχει λεύκη αλλά δεν είναι μόνο αυτό που έπεισε τους κριτές για να πάρει τα τέσσερα “ναι” καθώς είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και διαθέτει πολύ ιδιαίτερο vibe.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Τι πρέπει να ξέρεις για τη Τζούλια Ιλιγένκο 

#1. Είναι 18 ετών

#2. Κατάγεται από την Ουκρανία αλλά γεννήθηκε στην Πελοπόννησο.

#3. Μένει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά.

#4. Έχει σπουδάσει αισθητική.

#5. Μιλώντας για τη λεύκη, είπε πώς εμφανίστηκε σε ηλικία 6 ετών μετά από έναν μεγάλο καυγά που έγινε μπροστά της σε ένα οικογενειακό τραπέζι και την επόμενη μέρα, ξύπνησε και είδε το μισό της πρόσωπο λευκό.

#6. Δηλώνει άπειρη στο μόντελιγκ και το GNTM είναι η πρώτη της ευκαιρία να δοκιμαστεί στο χώρο και να δει πώς μπορεί να γίνει ένα σωστό μοντέλο.

#7. Έχει υποστεί μπούλινγκ σε μικρότερη ηλικία και δυστυχώς υπήρξαν παιδιά τα οποία χρησιμοποιούσαν προσβλητικές λέξεις για να την περιγράψουν..

#8. Πιστεύει πως η λεύκη της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια και θα τη βοηθήσει να φτάσει μακριά στον διαγωνισμό.

#9. Το μότο της είναι “It is what it is/ Everything happens for a reason/ Love is love”.

Η Τζούλια Ιλιγένκο κατάφερε να μαγέψει τους κριτές στην οντισιόν της καθώς έπαθαν “πλάκα” με την εμφάνιση της και πιστεύουν πως διαθέτει ένα πρόσωπο το οποίο είναι “σήμερα” και θα τη βοηθήσει να κάνει πολλά πράγματα στο χώρο της μόδας.

Περιμένουμε να τη δούμε να φωτογραφίζεται και να κερδίζει δοκιμασίες!

Τσέκαρε και αυτά :

Μέγκαν Φοξ : Έγινε ξανθιά και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Απιστία : Τα σημάδια που τη “μαρτυρούν”