UFO

Έκπληκτη κοιτούσε τον ουρανό η γνωστή τραγουδίστρια, Demi Lovato, καθώς νόμιζε πως εντόπιζε ένα UFO να αλωνίζει τους αιθέρες! Και έδωσε στους συνωμοσιολόγους νέα “τροφή” για την έλευση των εξωγήινων στη Γη.

Η 30χρονη δημιουργός πολλών επιτυχιών, βρισκόταν στην έρημο των Palm Springs όταν κοίταξε ψηλά στον ουρανό και είδε ένα μυστήριο αντικείμενο να πλανάται. Αμέσως, άρπαξε το κινητό της και απαθανάτισε ότι έβλεπε!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Απαθανάτισα μόλις ένα UFO;”, έγραψε στο πρώτο story που ανάρτησε στο Instagram η γνωστλη τραγουδίστρια και δημοσιευσε μια ακόμη εικόνα όπου κάνει κοντινό στο αντικείμενο που φωτογράφισε.

Στην περιοχή που βρέθηκε η τραγουδίστρια, βρίσκεται κοντά η αεροπορική βάση “Edwards air force” και στην περιοχή πετούν συχνά μικρά αεροπλάνα τα οποία κάνουν διαφόρων ειδών ασκήσεις.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν δει μυστήρια αντικείμενα να πετούν στον ουρανό, αλλά τις περισσότερες φορές έχουν διαψευστεί καθώς μπορεί να είναι μικρά αεροπλάνα, ή drones μέσω των οποίων γίνονται ασκήσεις από τον στρατό ή από ειδικούς οι οποίοι εξατάζουν την ατμόσφαιρα.

Οι εικόνες της τραγουδίστριας έγιναν viral και πολλοί ήτα αυτολι που πίστεψαν πως είδε όταν σκάφος από έναν άλλο κόσμο!

Τσέκαρε και αυτά: