Βαμμένα μαλλιά

Τα βαμμένα μαλλιά θέλουν πολλή φροντίδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και όλες μας αλλά και όλοι, θα πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα άπαξ και βρεθούμε σε κάποια παραλία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα μαλλιά μας κατά το καλοκαίρι αφυδατώνονται και ταλαιπωρούνται πολύ λόγω του ήλιου και του θαλασσινού νερού το οποίο είναι αρκετά σκληρό στην τρίχα! Και πρέπει να σταματήσεις να βουτάς το κεφάλι σου στο νερό αν τα μαλλάκια σου είναι βαμμένα!

Ωστόσο, αν έχεις καψώσει και δεν αντέχεις άλλο, υπάρχει ένα εξαιρετικό tip το οποίο θα σώσει τα μαλλιά σου και θα μπορέσεις να δροσίσεις το κεφάλι σου με το θαλασσινό νερό!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρέξεις τα μαλλιά σου με γλυκό νερό και να τα πιάσεις έναν κότσο! Το γλυκό νερό θα “κλειδώσει” όσο μπορεί το χρώμα και τα λέπια της τρίχας δε θα είναι τόσο ανοιχτά έτσι ώστε να αφήσουν να διεισδύσει το θαλασσινό νερό και να τα αφυδατώσει ακόμη περισσότερο!

Αφού βουτήξεις, ξεπλένεις τα βαμμένα μαλλιά σου καλά, φορά αντηλιακό μαλλιών και με ένα μαντίλι τα καλύπτεις και να μην τα βλέπει ο ήλιος!

Τσέκαρε και αυτά: