Βάψιμο σπιτιού

Βάψιμο σπιτιού: Το καλοκαίρι σχεδόν έχει φτάσει και όλοι έχουμε μία τάση ανανέωσης, πέρα από τον εαυτό μας και στον δικό μας χώρο και συγκεκριμένα στο σπίτι μας.

Η αλλαγή του χρώματος στους τοίχους του σπιτιού μας είναι μία από τις βασικές διακοσμητικές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε για να ανανεώσουμε το χώρο μας και τη διάθεσή μας.

Και αφού το πάρουμε απόφαση, το θέμα που τριβελίζει το μυαλό μας είναι τί χρώμα να βάψουμε είτε όλο το σπίτι μας είτε έναν συγκεκριμένο δωμάτιο. Και σύμφωνα με τις τάσεις της σύγχρονης διακόσμησης υπάρχουν τρία χρώματα που φαίνεται να κατακτούν τις επιθυμίες μας.

Το πρώτο χρώμα που ιντριγκάρει τους πάντες είναι το πράσινο, αλλά όχι ένα απλό πράσινο, αλλά εκείνο του πράσινο του φρέσκου χόρτου. Μία όμορφη γκρι πράσινη απόχρωση ή ένα σκούρο πράσινο μπορεί να συνδυαστεί άψογα με κάθε έπιπλο και χρωματισμό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ένα χρώμα που μας ηρεμεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το δεύτερο χρώμα είναι όλα εκείνα σε ροδακινί τόνους που θεωρείται ένα από τα χρώματα που θα γίνει σίγουρα της χρονιάς. Το σίγουρο είναι πως κατακτά και το φετινό καλοκαίρι είτε σε ανάλαφρες αποχρώσεις όσο και σε πιο σκούρες, όπως εκείνη της τερακότας ή του λωτού.

Εάν φυσικά το συνδυάσουμε με άλλα χρώματα όπως το γκρι πράσινο, τότε ο συνδυασμός θα είναι του ονείρου.

Το τρίτο και τελευταίο χρώμα για φέτος το καλοκαίρι είναι το μπλε το θαλασσί. Αυτό το χρώμα πέρα από το γεγονός ότι θα μας ταξιδέψει σε καλοκαιρινούς προορισμούς, αλλά συγχρόνως προσφέρει ηρεμία.

Οι έντονες αποχρώσεις του μπλε μπορεί επίσης να μας δώσει μεγάλη ενέργεια, ενώ κάποιοι διακοσμητές προτείνουν και το Blue navy το οποίο μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το λευκό.

Τσέκαρε κι αυτά: