Barbie

H ταινία “Barbie” έκανε την εμφάνιση της στους κινηματογράφους και ήδη έχουν ξεκινήσει να παραθέτουν την άποψη τους μέσω των Social media όσοι την έχουν δει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι το αγόρι που υποδύεται τον Κεν και αποφάσισε να χαρίσει μια κιθάρα την οποία χρησιμοποίησε στην ταινία σε ένα γνωστό μουσικό ο οποίος τρελαίνει τα κορίτσια! Και δεν είναι άλλος από τον Jimin των BTS.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να προβάλλει σε αυτή την κίνηση ήταν διότι “αντέγραψε” ενδυματολογική επιλογή του για να εμφανιστεί στην ταινία Barbie!

Ο ηθοποιός θέλησε να ζητήσει “συγγνώμη”στον μουσικό διότι παραβίασε τον θεμελιώδη κανόνα της Barbie και φόρεσε ένα σύνολο το οποίο φάνηκε σαν αντιγραφή!

O Ryan Gosling μίλησε μέσω ενός βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter και είπε:

“Γεια σου Jimin, Ράιαν Γκόσλινγκ εδώ. Παρατηρώ ότι το ντύσιμό σου στο ”Permission to Dance” είναι το ίδιο με του Κεν στην επερχόμενη ταινία, Barbie. Πρέπει να υποχωρήσω -εσύ το φόρεσες πρώτος… Σίγουρα το φόρεσες καλύτερα. Υπάρχει ένας άρρητος κώδικας του Κεν ότι αν πάρεις το στυλ ενός άλλου Κεν, πρέπει να του δώσεις το πιο πολύτιμο πράγμα σου. Ελπίζω να δεχτείς την κιθάρα του Κεν ως ταπεινή μου προσφορά» προσθέτει και κρατά μια μαύρη ακουστική κιθάρα με το “Ken” γραμμένο στο ίδιο ύφος με το λογότυπο των Metallica. Εξάλλου, ο Κεν δεν παίζει πραγματικά έτσι κι αλλιώς, οπότε… θα είναι πολύ καλύτερα στα χέρια σου”.

Στο βίντεο εμφανίζονται φωτογραφίες των δυο ανδρών να φορούν τα ίδια ρούχα και έχει γίνει viral!

 

Tσέκαρε και αυτά: