Λάμπης Λιβιεράτος

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» συντάσσονται ο δημοφιλής τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος, και η καθηγήτρια
φιλόλογος Αλίνα Μώκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

“Είχα τη χαρά, στη βραδιά για την ονομαστική μου εορτή, να ανακοινώσω την υποψηφιότητα του Λάμπη Λιβιεράτου και της Αλίνας Μώκου, δύο ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους αλλά από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να συστρατευτούν με τον Συνδυασμό “Ενωμένοι” και να πρωτοστατήσουν στην προσπάθεια για να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για
την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη.

Καταξιωμένος καλλιτέχνης ο Λάμπης Λιβιεράτος, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίηση του προγράμματός μας στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και η Αλίνα Μώκου, συνάδελφος εκπαιδευτικός φιλόλογος μέσα από την πολυετή επαγγελματική της εμπειρία μπορεί να συμβάλλει εποικοδομητικά στην κατάρτιση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μαθητές”.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, δήλωσε:

“Με τη Μαρίνα γνωριζόμαστε από χρόνια. Αν και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τα κοινά στο παρελθόν, από την πρώτη στιγμή αγκάλιασα με αγάπη την πρότασή της γιατί θεωρώ ότι “Ενωμένοι” με τη Μαρίνα μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την Πεύκη και τη Λυκόβρυση. Δηλώνω “παρών” στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και με τη δική σας στήριξη στη Μαρίνα και τους “Ενωμένους” προσδοκώ να έχω την ευκαιρία να προσφέρω στην πόλη, στον Δήμο που αγαπώ”.

Η Αλίνα Μώκου, δήλωσε: “Με τη Μαρίνα μας συνδέουν μια μακροχρόνια φιλία, η κοινή επαγγελματική μας σταδιοδρομία, η αγάπη μας για τα παιδιά και η βούληση να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά. Στηρίζω την υποψηφιότητα της γιατί γνωρίζω ότι κάνει πράξη ότι υπόσχεται, έχει τη βούληση και τις ικανότητες να πάει τον Δήμο μας μπροστά. Με τους “Ενωμένους” θα συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για έναν Δήμο κοντά στους νέους και στις ανάγκες τους”.

Τσέκαρε και αυτά: