Βασιλειάννα Τελωνιάτη

Η Βασιλειάννα Τελωνιάτη είναι ένα νέο πρόσωπο που έρχεται στο My Style Rocks για να προκαλέσει σεισμό σε ένα στούντιο το οποίο έχει ήδη αρκετή ένταση.

Η Βασιλειάννα Τελωνιάτη είναι 32 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από την όμορφη και ξεχωριστή Μυτιλήνη.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, λατρεύει τη μόδα και άρχισε να ασχολείται μαζί της από την παιδική ηλικία, όταν έπαιρνε τα ρούχα της μαμάς της και προσπαθούσε να τα μεταποιήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MY STYLE ROCKS

Επίσης από πολύ μικρή ηλικία ξεφύλιζε και διάβαζε το περιοδικό μόδας Vogue και προσπαθούσε να φτιάξει τα δικά της ρούχα.

Έχει τεράστια γκαρνταρόμπα καθώς από μικρή ψώνιζε αρκετά και δεν πετούσε ποτέ τίποτα. Πριν από τρία χρόνια, ενώ ήταν στην παραλία, διαπίστωσε ότι πολλές γυναίκες δεν ένιωθαν άνετα με το μαγιό τους.

Αποφάσισε, λοιπόν, η Βασιλειάννα Τελωνιάτη να δημιουργήσει το δικό της brand μαγιό από
ανακυκλώσιμα υλικά. Ο σκοπός της είναι να συνδυάσει το σέξι με την άνεση.

Το όνειρο της είναι να κάνει τον κόσμο καλύτερο και πιστεύει ότι η fast fashion μόδα συμβάλλει στην οικολογική καταστροφή για αυτό θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα ότι η ανακυκλώσιμη μόδα έχει πολλές εφαρμογές.

Χαρακτηρίζει το στυλ της, ως «αθόρυβη πολυτέλεια». Θεωρεί πως είναι δυναμική, φιλόδοξη και χαρούμενος άνθρωπος που πάντα θέτει στόχους ενώ στο My Style Rocks θα είναι ειλικρινής κι ας χαρακτηριστεί αυστηρή.

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story