Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος περιμένει την 6η Μαΐου για να πραγματοποιηθεί η τελετή στέψης στο Αββαείο του Γουστμίνιστερ και να φορέσει το στέμμα του, έτσι ώστε ο βρετανικός λαός να αποδεχτεί πως είναι επίσημα ο άνθρωπος που θα κάθεται στον θρόνο της Βρετανίας για τα επόμενα χρόνια. Και στο πλευρό του θα βρίσκεται η σύζυγος του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς η οποία πλέον δεν έχει τον τίτλο της “βασιλικής συζύγου” σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση της τελετής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στην πρόσκληση η οποία έχει αποσταλεί σε 2.000 επίσημα πρόσωπα στον κόσμο, βλέπουμε να αναγράφεται το εξής :

“Η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα θα πραγματοποιηθεί στο αββαείο του Γουέστερμίνιστερ στις 6 Μαΐου του 2023”. 

Ο Άντριου Τζέιμισον σχεδίασε την πρόσκληση και το πρωτότυπο έργο έγινε με χρώματα νερού σε ακουαρέλα και η πρόκληση θα εκτυπωθεί σε ανακυκλώσιμο χαρτί το οποίο θα έχει λεπτομέρειες από φύλλα χρυσού.

Η Άνοιξη είναι το κεντρικό θέμα της πρόσκληση και ως κεντρικό μοτίβο επιλέχθηκε η μορφή του “Πράσινο Ανθρώπου” – μιας φιγούρας από τη βρετανική λαογραφία – ενώ βλέπουμε ένα αγριογούρουνο, έναν μονόκερο και ένα λιοντάρι να έχουν σχεδιαστεί ανάμεσα στα “φυτά” που δημιουργήθηκαν.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει αποφασίσει να χρίσει την σύζυγο του “βασίλισσα” και σίγουρα θα προκληθούν κάποιες αντιδράσεις!

 

Τσέκαρε και αυτά: