Βασιλιάς Κάρολος

O βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα σταθούν ενώπιον σημαντικών ανθρώπων και θα είναι τα πρόσωπα που θα στεφθούν με στέμματα με σκοπό να “κλειδώσει” επίσημα το νέο βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η βασιλική σύζυγος θα φορέσει το στέμμα της βασίλισσας Μαίρη, η οποία ήταν γιαγιά της βασίλισσας Ελισάβετ και σύμφωνα με το παλάτι δε θα φορέσει το στέμμα με το διαμάντι Kohinoor.

Σύμφωνα με το παλάτι δε θα χρησιμοποιηθεί ένα νέο στέμμα και θα θα χρησιμοποιηθεί ένα παλιό στο πλαίσιο της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας. Μην ξεχνάμε πως ο βασιλιάς Κάρολος είναι από τους θερμούς υποστηρικτές της διάσωσης του πλανήτη και της οικονομίας.

Το στέμμα κατασκευάστηκε από τον σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Γκάραρνττο 1911 με 2.200 διαμάντια και το είχε φορέσει η βασίλισσα Μαίρη στην τελετή στέψης του συζύγου της.

Στο στέμμα θα προστεθούν και διαμάντια Cullinan ως φόρος τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία έφυγε από τη ζωή και τα οποία λάτρευε.

Η τελετή στέψης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όλοι αναρωτιούνται για του καλεσμένους αλλά και για τον πρίγκιπα Χάρι καθώς κανείς δεν ξέρει αν θα παρευρεθεί!

Τσέκαρε και αυτά: