Βασιλική Τρανούλη

Βασιλική Τρανούλη:«Μεγαλοπρέπεια» απαιτούσε το δεύτερο Gala του My Style Rocks όμως λίγες ήταν οι διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να φέρουν μία εικόνα που να ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη ήταν η νικήτρια της δεύτερης διαγωνιστικής εβδομάδας ενώ η Αγάπη Καραγκιοζίδη αποχώρησε από το My Style Rocks.

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων δεν κατάφεραν να πείσουν την κριτική επιτροπή που είχε μεγάλες προσδοκίες για τις Red Carpet εμφανίσεις. Η Σιμόν βρέθηκε εκτός θέματος με την εμφάνισή της ενώ η βενετσιάνικη μάσκα ήταν ίσως το πιο λανθασμένο στοιχείο της εμφάνισής της. Η θεατρική παράσταση του Broadway φάνηκε να πηγαίνει καλύτερα για τη Ζέτα που απέσπασε θετικά σχόλια ενώ η Ανδριάνα απογοήτευσε με το φόρεμα που επέλεξε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MY STYLE ROCKS

Η προσπάθεια της Αγάπης συγκίνησε την κριτική επιτροπή καθώς όμως τα λάθη ήταν αρκετά δεν κατάφερε να αποσπάσει την ανάλογη βαθμολογία. Με μεγαλοπρεπή στοιχεία ήταν η εμφάνιση της Ηρούς στο κόκκινο χαλί για τη «Γυναίκα της χρονιάς» ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση υπήρχαν αρκετά λάθη.

Το look της Φωτεινής δεν πέρασε ως διαχρονικό ενώ η Βασιλική Τρανούλη «Μπι» με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της «Παναγίας των Παρισίων» πήρε «5» από την Ανδριάνα. Η εμφάνιση για τα Grammy που ετοίμασε η Νικολίνα φάνηκε… λίγη για την περίσταση.

Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων νικήτρια της διαγωνιστικής εβδομάδας και των 2.500 ευρώ αναδείχθηκε η Βασιλική Τρανούλη ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση λόγω βαθμολογίας βρέθηκαν η Αμίνα Χακίμ, η Φωτεινή Μπαρνασά και η Αγάπη Καραγκιοζίδη. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες επέλεξαν στην πλειοψηφία να στηρίξουν με την ψήφο τους την Αμίνα που απουσίαζε για λόγους υγείας.

Η Φωτεινή και η Αγάπη βρέθηκαν στη συνέχεια μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε την ψήφο του στην Αγάπη ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος
Κουδουνάρης επέλεξαν να παραμείνει στο διαγωνισμό η Φωτεινή.

Τσέκαρε κι αυτά: