Βασίλης Ζούλιας

Βασίλης Ζούλιας… Ένα όνομα το οποίο μόλις το ακούς ξέρεις πως θα μάθεις για πράγματα υψηλής αισθητικής, για δημιουργίες που θεωρούνται ρομαντικές με ένα flair παλιάς εποχής που εναρμονίζονται πλήρως με τις σύγχρονες τάσεις, και για μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, πάθη και πολύ ψυχική δύναμη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ’60 ήρθε στη ζωή ένα μικρό πλάσμα, ο Βασίλης, ο οποίος γεννήθηκε στη Μήλο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο νησί, αλλά οι γονείς του αποφάσισαν να δώσουν “τέλος” στο γάμο τους και η μητέρα του, πήρε από το χέρι το αγοράκι της και μετακόμισαν στην Αθήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν πάντα ευχάριστα καθώς υπήρχαν πολλές στιγμές όπου έπρεπε να μοιράζεται το χρόνο του με τον πατέρα του και τα “πήγαινε-έλα” ήταν συχνά. Αλλά έχει και όμορφες αναμνήσεις τις οποίες θα κρατά για πάντα στο μυαλό του.

Από μικρή ηλικία είχε ανακαλύψει το μεγάλο του πάθος, το οποίο ήταν η μόδα. Αγόραζε ρούχα με το χαρτζιλίκι του και του άρεσε να ντύνει τις φίλες του. Στην ηλικία των 15 ετών απάντησε σε μια αγγελία του Ροντόλφο Βαλεντίνο και βρέθηκε σε ένα εργαστήριο όπου έφτιαχνε κουμπότρυπες. Μετά από μια εβδομάδα, βγήκε μπροστά και έγινε ένας πετυχημένος πωλητής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Μετά από λίγο καιρό δούλεψε στον Παρθένη και σε ηλικία 16 ετών έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση ως στυλίστας! Στη δεκαετία του ’80 βρισκόταν σε μεγάλες επιδείξεις μόδας, έκανε παρέα με κόσμο της μόδας και θεωρούνταν πολύ πετυχημένος… αλλά ο ψυχισμός του ήταν αυτό που πάντα μπλόκαρε την επιτυχία που έπρεπε να νιώθει!

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν ένα πλάσμα το οποίο είχε καταχωνιάσει μέσα στην ψυχή του τα τραύματα που είχαν προκληθεί από το παρελθόν του, και στράφηκε προς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μάλιστα, ο Έλληνας σχεδιαστής είχε φτάσει στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Αλλά ο “Βασιλάκης” (όπως έχει αποκαλέσει ο ίδιος τον εαυτό του), κατάφερε να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να μην επιτρέψει σε κανένα “πάθος” να τον καταστρέψει!

Το 2003 αποφάσισε να γίνει ο άνθρωπος που θα κριθεί, και όχι αυτός που θα κρίνει. Επέλεξε να ανοίξει το δικό του κατάστημα και να δημιουργήσει παπούτσια τα οποία θα θύμιζαν την παλιά Αθήνα. Αλλά πάντα με ένα twist! Και μετά από πέντε χρόνια ήρθαν τα ρούχα… Ρούχα που απευθύνονται σε ρομαντικές γυναίκες, που διαθέτουν μια δυναμική παρουσία και ξέρουν πολύ καλά ποιες είναι… Ευάλωτες, με “ψυχή” και υψηλή αισθητική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επιμεληθεί τα looks πολλών προσώπων της ελληνικής showbiz, ενώ είδαμε δημιουργίες του να φοριούνται στη σειρά του Netflix “Emily in Paris”. Celebrities του εξωτερικού έχουν περπατήσε στο κόκκινο χαλί φορώντας τις δημιουργίες του και εκείνος πάντα δείχνει στον προσωπικό του λογαριασμό τα ρούχα που έχουν φορεθεί από όλες τις γυναίκες.

Ένας νοσταλγός μια εποχής όπου οι γυναίκες δεν είχαν τη λέξη “σνίκερς” στο λεξιλόγιο τους, όπου το “class” και η φινέτσα είχαν τον πρώτο “ρόλο” στο image making αλλά πάντα openminded και δημιουργούς στλιστικών εμπειριών…

Τσέκαρε και αυτά:

Μάνος Τρυπιάς : Η ροκ μπαλάντα του

Σχέσεις : Η ιστοσελίδα που βαθμολογείς πρώην