Βιν Ντίζελ

Ως Riddick θα επιστρέψει ο Βιν Ντίζελ στη μεγάλη οθόμη καθως η τέταρτη ταινία του γνωστού franchise “Riddick”, θα γίνει και θα έχει τον τίτλο Riddick: Furya!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα το Deadline, ο Ντέιβιντ Τουόι αναλαμβάνει τα χρέη σκηνοθέτη και το σενάριο και ο ηθοποιός, εκτός από πρωταγωιστής θα είναι και παραγωγός με την εταιρεία του One Race.

“Η λεγεώνα των θαυμαστών μας την απαιτούν εδώ και καιρό και τώρα είμαστε επιτέλους έτοιμοι να τιμήσουμε το κάλεσμά τους για δράση με το “Riddick: Furya”.Η συνεργασία μου με τον Βιν και την One Race έχει διαρκέσει εδώ και 20 επικερδή χρόνια, καθώς μαζί έχουμε δημιουργήσει τρεις ταινίες, δύο βιντεοπαιχνίδια, μια anime παραγωγή και κόμικς για το ίντερνετ. Σ’ αυτό το νέο γεγονός της μεγάλης οθόνης θα δείξουμε την επιστροφή του Riddick στην πατρίδα του, όπου θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε τη γένεσή του”, είπε ο Τουόι.

Τι θα δούμε στη νέα ταινία

Ο πρωταγωνιστής θα επιστρέψει στον τόπο που γεννήθηκε και είναι ένα μέρος το οποίο δε θυμάται σχεδόν καθόλου και ο φόβος του πως έχει καταστραφεί από τους Necromongers είναι μεγάλος.

Στο μέρος αυτό θα βρει και άλλους Furyans και θα προσπαθήσουν όλοι να παλέψουν ενάντια σε έναν νέο εχθρό.

Τσέκαρε και αυτά: