Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Ένα από τα πράγματα που δε συνηθίζουν να κάνουν τα ζευγάρια την ημέρα των ερωτευμένων είναι να γυμνάζονται μαζί! Αλλά ίσως η φετινή χρονιά είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσετε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο σύντροφος μας είναι πολλές φορές η κινητήριος δύναμη που χρειαζόμαστε για να κάνουμε πράγματα τα οποία δε φανταζόμασταν και η γυμναστική μπορεί να μας πάει πίσω αν δεν έχουμε την κατάλληλη ώθηση! Επομένως, είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ασκήσεις και με το πρόσωπο που αγαπάς και να φτιάξεις κορμί!

Την ημέρα των ερωτευμένων μπορείτε να επιλέξετε με το αμόρε να μην πάτε στο γυμναστήριο και να καθίσετε σπίτι, να φορέσετε τις φόρμες σας και για 20 λεπτά να κάνετε μαζί γυμναστική.

Σε βίντεο το οποίο ανάρτησαν οι Juice και Τoya στο Youtube μπορείς να δεις ότι σε είκοσι λεπτά μπορείς να γυμναστείς με το αμόρε ενώ είστε σπίτι και να έρθετε ακόμη πιο κοντά!

Τσέκαρε το βίντεο: 

 

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Σύμφωνα με πολλές έρευνες, τα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί έχουν την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά και να φτάσουν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο.

Τα ζευγάρι που γυμνάζονται μαζί φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένα, να έχουν περισσότερη κατανόηση μεταξύ τους και να μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα.

Την ημέρα των ερωτευμένων μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με το ταίρι σου για να είστε μαζί και δεν είναι απόλυτο πως πρέπει να πάτε μόνο για φαγητό ή για ποτό! Το κάθε ζευγάρι κάνει τα πράγματα που του ταιριάζουν και που θέλει γιατί ορίζει τους δικούς του κανόνες.

Επομένως, μίλα με το αμόρε, κάνε την πρόταση σου για γυμναστική μαζί και ξεκινήστε να κάνετε ασκήσεις που θα σας τονώσουν και που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα!

Τσέκαρε και αυτά: