Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, βρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας, και στάθηκε μπροστά στις κάμερες και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή, όπως το My Style Rocks.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Για το ντύσιμό της, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε σε σχετική ερώτηση πως:

«Δεν με είδε να φεύγω από το σπίτι έτσι γιατί ήταν στο φαρμακείο, αλλά του τα φόρεσα και μου είπε τι να φορέσω. Αυτός τα διάλεξε».

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια ριάλιτι επιβίωσης και μόδας, Survivor και My Style Rocks αντίστοιχα, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν χρειάζεται να ψάξω το κινητό του Σπύρου, έχω το Instagram του στο δικό μου κινητό. Του στέλνουν και άντρες και κοπέλες. Οι άντρες τον θαυμασμό τους και οι κοπέλες του την πέφτουν κανονικότατα. Κι εγώ έχω από όλα στο κινητό μου».

«Στον Σπύρο με εκνευρίζει ότι δεν ακούει», τόνισε.

Τέλος, η Βρισηίδα Ανδριώτου, είπε πως θα παρουσίαζε μία εκπομπή όπως το My Style Rocks:

«Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή παρουσιάστρια. Θα μου άρεσε, αλλά δεν ξέρω αν θα το είχα».

Υπενθυμίζεται ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor και από τότε έχουν μείνει αχώριστοι.

Οι δύο τους έχουν μιλήσει αρκετά για τη σχέση τους, κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις και φαίνονται πολύ χαρούμενοι ο ένας με τον άλλο.

Τσέκαρε και αυτά:

Γιάννης Στεφανίδης: Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή και το Fame Story

Σεξουαλική ζωή: Τρεις μύθοι για την ερωτική επαφή